Treballs

ACER CORTEN A SANTA CRISTINA D´ARO

ACER CORTEN A SANTA CRISTINA D´ARO

Som una empresa de dissenys exteriors que sempre està amb el client perquè ens demani el seu somni i instaurar-lo a l’exterior del seu habitatge.
Acer corten és un tipus de metalls que s´està posant de moda en tots els exteriors. Dóna una visió de la natura en ple procés d´oxidació que fa recordar als orígens de la terra en estat pur.

 

En aquesta ocasió en Jordi que és un bon client i amic ens va demanar que recobrissin les seves jardineres amb aquest tipus de metall. No vam dubtar en posar-li , pel fet que ell és un gran expert en la matèria.

Volem dir que ell és el qui mana en les decisions del seu espai exterior i només nosaltres l´ hi portem a cap les seves idees.
Res a dir, Jordi, estem al teu servei com sempre i només volíem recalcar la confiança que tens en nosaltres per deixar-nos a  les nostres mans la teva casa i les teves il·lusions.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols ACER CORTEN  com aquest, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.