Treballs

TANCA DE FUSTA NATURAL A SANTA CRISTINA D’ARO

Hem realitzat un tancament per els nostres clients , perquè els seus veïns no xafardegin el que estaven fent en el seu recinte privat.

Vam aixecar una tanca d´un metre d´alçada amb fusta de pi tractat amb autoclau per no tindre complicacions amb els aspectes de i inclemències de la natura.

Són uns clients exigents, però a la vegada comprensius en el disseny que cada dia canvien a conveniència dels gustos que incorporen al seu estat d’ànim. Sembla complicat, però no és així, és entendre els gustos del client , i fer realitat el que un vol transmetre al seu espai exterior.

Nosaltres som assessor, però l’espai definitiu és vostre. Simplement estem  al teu costat.

 

  

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´aro, Begur, o qualsevol altre província de Girona i vols disposar d´una TANCA DE FUSTA com aquesta a la teva terrassa, és molt faci’l, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´‘ns al telèfon 653 19 48 01.

VIDEO TANCA