Treballs

GESPA ARTIFICIAL A L´ESCALA

ABANS I DESPRÉS

En aquesta ocasió hem fet d´un racó a la bora de la, un lloc que res té a veure amb el que hi havia abans. La nostra gespa artificial Terranova de 35 mm i 15.750puntades és ideal per qualsevol exterior en el qual és necessiti trepitjar i decorar l’ambient de la casa.
ABANS I DESPRÉS
La facilitat de treballar amb la nostra gespa de Realturf, no la té gaire bé ningú al mercat. el seu tall , el seu moviment a l´hora de l´instal·lació, fan que el treball dels nostres o altres operaris sigui molt còmode.

Como veieu el canvi d´abans a ara és impressionant, és simplement un aspecte a tenir en compte en la inversió a la teva propietat.

Manteniments mínims per no dir cap ni un, temps per gaudir en altres coses, i en definitiva múltiples avantatges.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´aro, Begur, o qualsevol altre província de Girona i vols disposar d´una gespa artificial com aquesta al teu espai exterior , és molt faci’l, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´‘ns al telèfon 653 19 48 01.