Treballs

GESPA ARTIFICIAL A TORROELLA DE MONTGRÍ

Ho hem tornat a fer, i és que els nostres clients volien a la seva terrassa de la localitat de Torroella de Montgrí , una zona de gespa artificial. És molt senzill i simple, ens varen trucar i quasi el mateix dia vam  anar i el vàrem muntar. Ara disposem d´un jardí a la seva terrassa que no tindrà manteniment, ni bitxos , ni desperfectes perquè tindrà el mateix aspecte que el primer dia.

 

A MultiVerd disposem de múltiples varietats de geses  artificials perquè puguis escollir segons els teus gustos d´alçada , textura i colors. Tant la venda com l´instal·lació corre del nostre compte. Pero si vols et podem assessorar com muntar to tu sol perquè et sigui més econòmic . Estem aquí per ajudar.te, el que necessitis, t´ho donarem.

Ja ho saps, si vos tenir un jardí d´alçades, ho pots fer realitat .

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´aro, Begur, o qualsevol altre província de Girona i vols disposar d´una gespa artificial com aquesta a la teva terrassa, és molt faci’l, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´‘ns al telèfon 653 19 48 01.