Treballs

REPARACIÓ GESPA ARTIFICIAL

Al nostre client, l´anterior empresa de gespa artificial, el va deixar penjat. Va fer la venda i quan tenia que reparar els possibles imprevistos , no el va atendre com així es va comprometre. Era tan simple com el que he fet nosaltres, i és solucionar una cosa tan simple com l´ enfonsament normal i previsible d´una de les zones del seu jardí. Aquestes coses poden passar a tothom, no es culpa dels instal·lador. Es normal que amb les pluges i el temps alguna part del terra s´enfonsi. Després s´ha d’anar a emplenar de sauló i es soluciona.

El que passa és que en aquest cas tot es molt bonic quan es fa la venda però després la gent s´en desentén del client. Aquesta es la diferencia del nostre projecte amb la resta que simplement volen vendre. Som assessors, estem al costat del client de dilluns a diumenge, sigui l´hora que sigui. Som solucionadors de problemes, no els creem.

Farem el que calgui per solucionar-te el que t´estigui passant. No solament venem i muntem la nostra gespa artificial , també t´ajudarem en el que altres no hagin pogut fer per tu.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´aro, Begur, o qualsevol altre província de Girona i vols reparar una gespa artificial  , és molt faci’l, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´‘ns al telèfon 653 19 48 01.