Treballs

REPARACIÓ TANCA SIMPLE TORSIÓ

El nostre client ens va demanar que poséssim al dia la tanca metàl.lica perimetral de simple torsió . És un col·legi en el qual la mainada ja feia temps que necessitava estar més segura en els 30 metres d´altura en què és trobava el pati del carrer. Vam fer uns 280 metres lienals de reparació.Vam adequar a les noves necessitats del col·legi tot el tancament. Amb el pas del temps tots els tancaments perimetrals necessiten d´una revisió. El tensat, les fixacions, e filferro, en definitiva tot el que un dia es va tensar i assegurar per què la tanca estigués en perfectes condicions.

He fet un treball amb seguretat, professionalitatrapidesa. Pots demanar-nos el manteniment del teu tancament perimetral, sigui metál.lic o d´un altre material. posarem tot al dia perquè tinguis la seguretat del primer dia.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´aro, Begur, o qualsevol altre província de Girona i vols disposar d´una tanca de simple torsió com aquesta al teu espai exterior , és molt faci’l, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´‘ns al telèfon 653 19 48 01.