Treballs

GESPA ARTIFICAL U.D CASSÀ

Hem instal·lat gespa artificial del model Terranova 35 mm a les banquetes dels jugadors de l’estadi U.D CASS . La nostra aportació a aquest club és una de moltes que fem per tot el territori Gironí. En ser una gespa artificial tractada amb bactericides, donem als jugadors un plus a la seva salut en el camp.

Aquest ha sigut una petita part d´un camp de futbol, però a MultiVerd disposem de gespa per a espais esportius de tota gamma, des de camps de futbol, pàdel, tenis, multiesportius, fins al que et puguis imaginar. Som distribuïdors oficials de Realturf a la província de Girona i fem camps i pistes per tot el territori.

Ens agrada l´esport, i per això volem dir-vos que si tens qualsevol projecte en el qual ús puguem ajudar, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´aro, Begur, o qualsevol altre població de Girona i vols disposar d´una gespa artificial com aquesta , és molt faci’l, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´‘ns al telèfon 653 19 48 01.