Treballs

GESPA ARTIFICIAL A L´ESTARTIT – MAXIMO 45

Tornem a l´Estartit , exactament a la residència d´uns clients que n’ecessitaven donar vida a les seves terrasses amb el color Verd de la gespa artificial. Era qüestió de temps la decisió de substituir el terreny actual i amb l´elecció del Model Màximo 45mm de la nostra gespa, han pogut obtenir el resultat que desitjaven. Ara les seves vistes segueixen sent impressionants, però a més gaudeixen d´un lloc completament diferent visualment parlant des de on les podran seguir observant.

Màximo 45, una de les millors gespes artificials del mercat en alçada, però que ofereix el retorn de les altres més curtes , degut a la densitat de 28.350 puntades. A més compte amb la tecnologia SoftMax dota’n a la fibra d´una suavitat increïble i creant un espai més verd.

Quan oferim aquest model de gespa, tothom nota la seva suavitat amb el tacte i la sensació és increïble. Encara que  ens demanin un altre tipus de gespa artificial per portar de mostra, nosaltres l´ensenyem perquè vegin el material de què disposem a MultiVerd . Com sempre diem, l´ avantatge de ser distribuïdor a Girona, és que els productes són excel·lents.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´aro, Begur, o qualsevol altre població de Girona i vols disposar d´una gespa artificial com aquesta , és molt faci’l, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´‘ns al telèfon 653 19 48 01.