Treballs

GESPA ARTIFICIAL A PALS – MODEL TREVI 40

Pals, un poble amb moltes arrels, i que sempre que algú ve a viure s’enamora per tota la vida.
Té la virtut de poder atrapar l’esperit lluitador de la gent , i a la vegada transmetre les emocions de la cultura del seu poble, que són la dels seus habitants amb el veí que necessita del caliu dels de fora. Pals, interior i exterior, seu i dels altres.

I aquí estem , portant el Verd a aquest veïnat, on tot es Groc, però on el Verd és Vida.

TREVI 40 es diu la nostra gespaTREVI 40 és el que hem posat, i TREVI 40 és el nostre Verd a Pals.

Som MultiVerd, i canviem el teu espai.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´aro, Begur, o qualsevol altre població de Girona i vols disposar d´una gespa artificial com aquesta , és molt facil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.