Treballs

PLANTES NATURALS + CORTEN

Hem fet la separació que el nostre client volia de la gespa artificial al passadís d´entrada. Corten per delimitar i plantes naturals que aquesta vegada han sigut Baladres. A MultiVerd dissipossem del servei de Jardineria Natural i combinem l´artificial amb el natural de tal manera que siguin el més realista possible.

Pots triar d’entre totes les possibilitats que els nostres professionals t´ofereixen pel teu jardí natural. Ells t´assessoraran de totes les avantatges i desavantatges que puguin oferir-te les diferents plantes que t´interessin per l´espai desitjat. Segons temperatures, espai i altres característiques que intervinguin a la teva propietat.

No ho dubtis, parla amb nosaltres del que t´agradaria i estarem encantats d´oferir-te la millor solució.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´aro, Begur, o qualsevol altre població de Girona i vols plantes naturals com aquestes, és molt facil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.