Treballs

OCULTACIO PERIMETRAL

Els nostres clients volien intimitat. Disposaven d´una tanca de panell rígid verda, amb ocultació antiquada i desgastada amb el temps. Ens varen trucar a l´equip de MultiVerd per preguntar per un  sistema efectiu d´ocultació de la seva finca i de seguida vam posar remei al seu desig.

Ja disposaven de personal propi per assegurar la seva finca, però tan simple com l´intimitat visual del seu personal no havia sigut complert.  És per això que el verd ocultació ha sigut una solució eficient.

El més senzill és el més simple.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´aro, Begur, o qualsevol altre població de Girona i vols un sistemaocultació com aquesta, és molt facil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.