Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL MÀXIMO A FIGUERES

Ens hem anat fins a la meravellosa Figueres per instal·lar a la nostra clienta l´espectacular gespa artificial model Màximo.

Una part de l´instal·lació ha sigut al pati interior on ens trobàvem amb el terra de cimentació. Aquí hem encolat i no hem necessitat claus per ancorar el perímetre. L´altra part de l´instal·lació ha sigut a l´entrada de la casa, que en aquesta ocasió era terra natural. Hem respectat la vegetació existent amb la coordinació del seu jardiner particular.

http://www.realturf.com     

https://www.instagram.com/multi_verd/?hl=es

 

La veritat es que la casa ja era molt bonica i la clienta desprenia un bon gust en la decoració, però amb l´incorporació de la gespa artificial de Multiverd, ha sigut el toc de verd que necessitaven els seus colors empleats a la seva finca. El verd és natura, el verd és vida, el verd ens acompanya en la relaxació i tranquil·litat del dia a dia. Incorpora aquest verd a la teva llar i notaràs el canvi en les teves emocions.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.