Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL TREVI A PALS

Ens agrada aquesta gespa artificial, realment és el futur de les vendes . Màximes puntades, a un preu immillorable. Clients com la majoria d´estrangers , que quan arriben a Catalunya volen el seu jardí com el primer dia. No s´´ho han pensat, de fet els hi ha agradat tant que ens hi han recomanat pels seus familiars al país de la seva residència. No ens podem queixar, els resultats de les instal·lacions de la gespa artificial que MultiVerd distribueix en exclusiva per Realturf a la província de Girona són espectaculars.

 

ABANS

http://www.realturf.com

https://www.instagram.com/multi_verd/?hl=es

 

Cada dia millorem en els nostres treballs , però comptar amb una gespa artificial de màxima qualitat i NACIONAL, és la millor de les avantatges que tenim a la nostra empresa.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.