Treballs

GESPA ARTIFICIAL AL CAMPING RIFORT

Ja hem finalitzat l´instal·lació de la nostra Gespa Provenza 38 mm al Càmping RIFORT de l´Estartit.
240 metres de gespa artificial NACIONAL, en la qual tots els visitants del Càmping disposaran a les instal·lacions de la zona de piscina, d´una espectacular gespa suau i verda cada dia de la seva estança.

https://www.instagram.com/multi_verd/?hl=es
Són molts els motius per instal·lar gespa artificial als exteriors de diferents espais, però principalment el consum d´aigua i els manteniments continus, fan que la majoria dels nostres clients es decideixin pel canvi. Aquesta vegada el que també recalquem als que tinguin negocis de cara als clients, és que una vegada instal·lada la gespa artificial comença un nou sistema de planificació de feines en el seu negoci. Com que ja no han d’estar pendents d´aquesta zona ni del seu manteniment, s´els obre un temps i unes opcions pels seus operaris que abans no tenien. En definitiva , un problema menys.

 

   

http://www.campingrifort.com      http://www.realturf.com 
Per altra banda, l´espectacularitat d´aquesta zona verda, els repercutirà en les opinions, likes i altres repercussions a la xarxa, i perquè no dir, beneficis pel seu negoci.

Agrair de tot cor la confiança del Càmping Rifort a l´ equip de Multiverd per realitzar aquest muntatge i recordar-vos que teniu un Càmping amb instal·lacions magnífiques a el costat de la Platja on podreu gaudir d´unes vacances al Mediterrani Català.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.