Treballs

TANCA DE SEGURETAT PISCINES BEETHOVEN A BEGUR

S´ens va demanar que els petits de la casa estiguessin segurs a l´hora de pedrers de vista a la zona de la piscina. Ho vam tenir clar des de el primer moment, era la tanca més coneguda i utilitzada en aquests casos, la famosa i segura tanca Beethoven.

Amb la seva versatilitat d´adaptar-se a qualsevol terreny, vam calcular quants mòduls teníem que fer per encerclar la piscina. En aquesta ocasió les vistes que tenien els nostres clients eren impressionants, fent que qualsevol tanca que poséssim reduiria la seva espectacular vista. Però la avantatge d´aquesta tanca és que es pot treure i recollir en qualsevol moment. Ara prima la seguretat dels seus petits, però quan no hi siguin poden retirar-la fàcilment.

https://www.instagram.com/multi_verd/?hl=es
Ara us descriurem que és el que posareu a casa vostra per protegir els més petits.

Feta amb una malla de polièster elàstica que es munta sobre uns pals d’alumini d’alta resistència. La seva alçada és de 1,22m. És el producte ideal per a una llar amb nens i mascotes, ja que els protegeix de la zona de la piscina i, amb la seva elasticitat, també els protegirà de cops indesitjats contra la tanca.

La tanca Beethoven està fabricada a Europa i compleix amb la normativa NF P 90-306, la llei de barreres de piscines destinada a la protecció de nens menors de 5 anys. Els nens i les mascotes no podran enfilar la barrera. No hi ha cap suport rígid sobre el qual pujar, ja que la tanca està composta per una malla i uns pals d‘alumini. La rigidesa d’aquests pals, a més, aporten una tensió excel·lent per a major seguretat.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols una tanca de seguretat de piscines com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.