Treballs

GESPA ARTIFICIAL A TERRASSA DE VULPELLAC

Aquesta terrassa necessitava vida i la nostra clienta ho sabia. Ens va trucar per veure que li podíem oferir. Ella ja tenia al cap que volia posar gespa artificial, però necessitava l´opinió d´experts en la matèria.
Miquel va apropar-se fins a la localitat de Vulpellac, on es trobava la casa en qüestió, i amb tota la gamma de mostres de gespa artificial , li va exposar les diferents avantatges segons model. Va escollir la suavitat de Màximo 45 mm, per la seva terrassa que donava al seu estudi superior.

Llavors en qüestió de pocs dies vam tornar , i en un sol dematí li vam instal·lar la gespa artificial. Aquesta vegada encolada al terra de rajola, ja que no era superfície de sorra.

És fàcil triar una bona gespa artificial si el que et dóna opcions és expert en el producte.
Recorda que la nostra gespa artificial és de fabricació directa i nacional. Per això et podem oferir els millors preus. Demana el teu Certificat de Fabricació i sortiràs de dubtes.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols una GESPA ARTIFICIAL  com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.