Treballs

SUBMINISTRAMENT DE GESPA ARTIFICAL A JARDINERS

Avui fem l´entrada d´aquest jardí amb el permís del nostre amic jardiner de Castelló d´Empúries, perquè ens agraden els jardins ben fets amb la nostra gespa artificial.
Simplement varem subministrar-li el model Màximo 45 mm, l´espectacular gespa artificial que a tothom els hi encanta per la seva suavitat i consistència. Ja sé que és una gespa de modalitat llarga, però és impressionat com es comporta, com aguanta, com recupera. És la nostra gespa bonica que cuidem i tractem amb molta cura la seva venda i instal·lació.

Doncs dit , el nostre client Jardiner va poder oferir aquesta gespa als seus clients, amb un catàleg de mostres ja preparades per la nostra empresa MultiVerd. Després la preparació del terreny i instal·lació de la gespa artificial va ser cosa d´ell.
Multiverd assessora amb informació i proporciona material perquè els seus industrials de la jardineria disposin de totes les eines necessàries per oferir el producte .
Podem anar a visitar-te i portar-te tot, tenir una xerrada amb tu per explicar-te que som i que tenim. No ho dubtis, pots tenir la gespa artificial nacional, certificada i d’alta qualitat al teu repertori de productes de jardineria.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.