Treballs

PROVENZA 38 MM

És una passada, han fet la millor elecció, han escollit la gespa artificial perfecta per combinar amb l´entorn del seu paisatge. Els nostres clients necessitaven un àrea de verd que sempre estigués perfecte, ja que instal·laran una piscina superior. Volien no haver d’estar pendent de la gespa del voltant pel tema de l´aigua amb clor que cau de les vores, i la gespa artificial era la millor opció que tenien.

 

Per ser més exactes ja tenien ben clar que posarien gespa artificial, el que van fer és preguntar als seus amics, qui els hi va posar la gespa artificial a la seva casa, i ells ens van recomanar a nosaltres perquè els hi vam fer un treball increïble.
Sempre ho diem, la millor publicitat és un bon treball. Som professionals, som constants, som gent que dediquem el nostre temps a fer les coses bé, o millor dit a fer les coses com s´han de fer.
Podeu preguntar a la Montse i el Joan, ells han quedat satisfets de la feina de Multiverd.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols una GESPA ARTIFICIAL  com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.