Treballs

UNIÓ DE DOS MONS

Hem arreglat tot aquest espai del nostre client amb una neteja natural de poda i implementació de gespa artificial Trevi 40. Unió perquè a Multiverd treballem amb les dues opcions, la sintètica i la natural. Els nostres projectes compten amb les dues opcions per fer del teu jardí el més realista possible amb les millors avantatges dels dos mons.

El model Trevi 40 és un èxit d´aquesta temporada, hem fet una de les millors gespes artificials del mercat amb les màximes puntades possibles. Ës una de les més venudes a tot el país.

Els clients estan súper satisfets, ja que poden gaudir d´una gespa d´altíssima qualitat a un preu raonable.
La poda , que us podem dir, doncs que som experts i que portem un munt d´anys fent un servei impecable pels nostres clients. Assessorant-los, mantenint-los, i en definitiva sent els millors amics dels seus jardins, per qualificacions i experiència.

Ja saps, ara que tens tot per netejar,I arreglar abans que arribi l´estiu, truca´ns per fer-te les dues coses a la vegada, el natural i l´artificial.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.