Treballs

MÀXIMO 45 A BEGUR

MÀXIMO 45 A BEGUR

 

Begur, un dels millors racons de Girona per descansar de la vida tan estressant . Hem instal·lat maximo 45 a uns clients exigents que volien la millor suavitat del mercat. Ara tenen un jardí espectacular que cada dia que venen a la seva residència de Begur, la troba’n com el primer dia.

 

 

45 mm d´espectacularitat, de colors, de vivesa, de realitat i de no consum d´aigua. Aquesta és la veritat de la nostra gespa artificial. No dóna problemes, no dóna responsable. El que dóna, és una imatge permanent d’una gespa espectacular.l a més ni costos d´aigua

45 mm Ara ja tenen un racó a la costa on no els i donarà problemas ni manteniments, arar ja saben que es ser de MultiVerd

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.