Treballs

GESPA ARTIFICIAL TREVI 40 A PALS

GESPA ARTIFICIAL TREVI 40 A PALS

Que bonic que ha quedat l´espai exterior de Can Peret a Pals. Una residència de lloguer que compte amb l´extraordinària gespa artificial Trevi 40 mm a les seves instal·lacions. Que podem dir d´aquesta meravella de Gespa amb més de 29.000 puntades. Doncs que és una de les revelacions d´aquesta temporada. Suau, compacta, resistent, ho té tot i un preu immillorable. La nostra companyia Realturf ha fet els deures ben fets i ens proporciona un gran producte per cobrir les necessitats dels nostres clients. Ja són molts els que es decanten per aquest model, ho heu de veure amb els vostres propis ulls. Podeu venir a les nostres instal·lacions a veure en directe en el SHOWROOM que us tenim preparat perquè veieu del que us estem parlant.

 

Els nostres amics ja tenen tot preparat perquè aquest estiu no es hagin de preocupar de la factura de l´aigua ni del manteniment de la seva gespa. Ara et toca a tu, vine i comprova que Gespes Artificials t´agraden més, models, colors, i com diem sempre amb CERTIFICAT DE FABRICANTS. No t´oblidis, has de saber el que compres i a qui li compres, enrecordat que són els teus diners i el que tens davant t´ha de proporcionar tota la documentació perquè tinguis la garantia que t´estan oferint, nosaltres te la proporcionem des de el primer dia.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.