Treballs

TERRASSA AMB GESPA ARTIFICIAL TERRANOVA PER MASCOTES

TERRASSA AMB GESPA ARTIFICIAL TERRANOVA PER MASCOTES

Quasi tothom tenim una mascota que ens acompanya a part de les nostres vides, i els que no segur que tenen una familiar que sí. Multiverd ara disposa d´una opció per ell@s.
Amb el model Terranova de 35mm d’alçada perfecte per a les mascotes. La tecnologia MaxDrain assegura un correcte drenatge de l’orina, Maxrecover i Bodyshape en forma C i D fa que el producte tingui una recuperació superior, i Look & Feel barreja tipus de fibres, colors i alçades per aconseguir la naturalitat total del producte. A més amb la tecnologia afegida a les fibres longlife aquest model comptarà amb una durabilitat superior garantida.

 


També podem dir-te que amb la gespa artificial, aquells dies de pluja en què el teu exterior està ple de fang, ja no hauràs de treure el terra que entra a l’interior de la teva vivenda, ja que estarà trepitgen gespa artificial .
Gaudeix de la tranquil·litat de tenir ben cuidat a aquell@s que t´aporten els millors moments que solament tu saps.

 

 

Ara et toca a tu, vine i comprova al nostre SHOWROOM  que Gespes Artificials t´agraden més, models, colors, i com diem sempre amb CERTIFICAT DE FABRICANTS. No t´oblidis, has de saber el que compres i a qui li compres, enrecordat que són els teus diners i el que tens davant t´ha de proporcionar tota la documentació perquè tinguis la garantia que t´estan oferint, nosaltres te la proporcionem des de el primer dia.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.