Treballs

GESPA ARTIFICIAL MÀXIMO A TORROELLA DE MONTGRÍ

GESPA ARTIFICIAL MÀXIMO A TORROELLA DE MONTGRÍ

Una instal·lació en formigó que és més ventajosa que a  terra, degut a l’encariment de la preparació del terreny.
És una avantatge de les que no disposen tos el que volen un jardí de gespa artificial. Clientes satisfets i amics per sempre.

Màximo, la nostra gespa de 45mm premium per la seva alta densitat i textura natural per aconseguir una comoditat superior. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major naturalitat i realisme

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.