Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL TREVI 40 A L´ESCALA

GESPA ARTIFICIAL MODEL TREVI 40 A L´ESCALA

És un jardí petit però que amb el canvi es converteix en un espai diferent , verd i meravellós en el qual una vegada realitzat imcorporat de la gespa artificial, l´exterior fa que la habitatge recuperi l´estatus que tenia al  principi de la seva  construcció, revaloritzant el seu preu.
És un petit canvi que repercuteix en una gran revalorització.

 

Trevi, la nostra gespa de 40mm d’alçada amb millor relació qualitat / preu i ideal per a zones verdes públiques i jardins de trànsit baix / mitjà. Compta amb la tecnologia bodyshape en forma C que fa que el producte tingui una recuperació òptima i SoftMax li dóna una suavitat exclusiva. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major naturalitat i realisme..

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.