Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL VITA A L´ESTARTIT

GESPA ARTIFICIAL MODEL VITA A L´ESTARTIT

Fem realitat els teus somnis, i en aquests matieixos instants, estem possant el teu exterior  a les mans dels nostres operaris per fer realitat el que tens a la teva ment. A uns professionals , sabem el que fem ,solament ens has de trucar per portar-te la gespa que tu vols!

Vita, la nostra gespa de 30mm amb millor relació qualitat / preu i ideal per a zones verdes públiques amb poc trànsit com rotondes i mitjanes. Compta amb la tecnologia bodyshape en forma C que fa que el producte tingui una recuperació òptima. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major naturalitat i realisme

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.