Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL VITA A VERGES

GESPA ARTIFICIAL MODEL VITA A VERGES

 

És una realitat pensar que el teu exterior te a conviure amb les inclemències amb la pujada de l´aigua ,amb els manteniments i en definitiva amb tots els costos, perquè el teu exterior estigui com el primer dia que el vas incorporar a la teva vida.
És un problema que abans no tenies i que ara es converteix en un inconvenient que has de veure.
Ara MultiVerd és la teva solució. No el veuràs el primer dia però a la llarga et donaràs compte de  és la millor solució a teu problema.

 

Vita, la nostra gespa de 30mm amb millor relació qualitat / preu i ideal per a zones verdes públiques amb poc trànsit com rotondes i mitjanes. Compta amb la tecnologia bodyshape en forma C que fa que el producte tingui una recuperació òptima. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major naturalitat i realisme

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.