Treballs

GESPA ARTIFICIAL VITA A L´ESTARTIT

GESPA ARTIFICIAL VITA A L´ESTARTIT

 

Una vegada més hem fet realitat el desig dels nostres clients en el seu exterior. Hem tornat a realitzar un treball immillorable , amb els nostres professionals. Els nostres amics del restaurant PIER 11 de l´Estartit han volgut instal·lar la nostra gespa artificial al seu Chill  Out. Hem portat els rotllos de quatre metres d´ample al seu recinte i ells sols han fet la seva instal·lació.
Sempre pots demanar la gespa i instal·larla al seu exterior. Nosaltres sempre estarem per assessorar-te a la seva tècnica.
No solament estem per vendre sinó per ajudar-te.

 


Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.