Treballs

GESPA ARTIFICIAL MÀXIMO 45 A SANT FELIU DE GUIXOLS

GESPA ARTIFICIAL MÀXIMO 45 A SANT FELIU DE GUIXOLS

Hem canviat la imatge d´aquest jardí , simplement posant gespa artificial. Tot l´any estaven els nostres clients veient la piscina com el primer dia però la seva gespa s´anava deteriorant. Ara hem resolt el problema posant la gespa artificial model màximo 45 al voltant d´aquesta meravellosa piscina dels nostres clients.
És una pasada de canvi el que van fer els nostres nois per deixar aquest habitatge espectacular. La gespa model maximo 45 és una de les millors del nostre repertori de gammes de Realturf. Nosaltres podem dir que sent sent fabricants , tenim la garantia de subministrar una material simplement efectiu .

Una de les grans avantatges de ser directe és el preu que tenim amb les gespes artificials d´alta qualitat,es que no tenim intermediaris que incrementen els preus de cara als clients
No ho dubtis posat en contacte amb nosaltres per tenir el millor pres d´una de les més altes qualitats de gespa artificial.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.