Treballs

GESPA ARTIFICAL MODEL VITA A L´ESTARTIT

GESPA ARTIFICAL MODEL VITA A L´ESTARTIT

Viva la Vita. Continuem canviant formes de veure el teu exterior. Hem realitzat una instal-lació de la nostra gespa artificial Model Vita a un racó de la casa del nostre client . Has de venir a veure els nostres models al Show Room que t’hem preparat per tu i els vostres.

 

 

Vita, el nostre gespa de 30mm amb millor relació qualitat / preu i ideal per a zones verdes públiques amb poc trànsit com rotondes i mitjanes. Compta amb la tecnologia bodyshape en forma C que fa que el producte tingui una recuperació òptima. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major naturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.