Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL TREVI 40 MM A BEGUR


GESPA ARTIFICIAL MODEL TREVI 40 MM A BEGUR

Hola bon dia, ja hem tornat a fer una meravella de jardí pels clients que ens van confiar el seu espai exterior. Aquesta vegada ha sigut el model de gespa artificial TREVI. És una de les millors i més demandades per la gent. El preu i la qualitat d’aquesta gespa artificial fa que sigui incorporada constantment per tots els nostres clients de la província de Girona.

 

Trevi, la nostra gespa de 40mm d’alçada amb millor relació qualitat / preu i ideal per a zones verdes públiques i jardins de trànsit baix / mitjà. Compta amb la tecnologia bodyshape en forma C que fa que el producte tingui una recuperació òptima i SoftMax li dóna una suavitat exclusiva. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major tnaturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.