Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL VITA 30 MM A TORROELLA DE MONTGRÍ

GESPA ARTIFICIAL MODEL VITA 30 MM A TORROELLA DE MONTGRÍ

Quin canvi, Model Vitaespectaculareconòmica i la veritat , alternativa a grans inversions. Sempre podeu trobar una manera de canviar el vostre espai amb les Gespes Artificials de Multiverd. Tenim el nostre Show Room al vostre servei perquè podeu venir a provar tocar, olorar i sentir tots els models de gespa artificial.

 

Vita, el nostre gespa de 30mm amb millor relació qualitat / preu i ideal per a zones verdes públiques amb poc trànsit com rotondes i mitjanes. Compta amb la tecnologia bodyshape en forma C que fa que el producte tingui una recuperació òptima. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major naturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.