Treballs

GESPA ARTIFICIAL MAXIMO A SANT FELIU DE GUIXOLS

GESPA ARTIFICIAL MAXIMO A SANT FELIU DE GUIXOLS

Hem de veure que qualsevol espai que tinguem a casa nostra pot millorar amb la presència de l´equip de Multiverd. Normalment es amb la gespa artificial, però pot ser per un altre disseny. No ens equivoquem aquesta vegada en dir que simplement amb la nostra gespa artificial de fabricaciò nacional ja estem millorant aquest espai de la nostra clienta.
Som repetitius, però és el que fem cada dia, canviar espais simplement millorant la teva gespa. Sense manteniments, amb la mateixa imatge de cada dia, amb menys elements que malmeten la natura, en definitiva canviant la manera de veure el teu espai exterior.

 

 

Maximo, la nostra gespa de 45mm premium per la seva alta densitat i textura natural per aconseguir una comoditat superior. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major naturalitat i realisme.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.