Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL MÀXIMO A LLAFRANC

GESPA ARTIFICIAL MODEL MÀXIMO A LLAFRANC

 

Hem fet una entrada de casa petitona petitona, però bonica, bonica bonica.
Qualsevol espai de la teva casa o pis, pot ser diferent simplement incorporant una altra diferencia al que ja tenies. La gespa artificial és una d´aquestes coses que fan que l´aparença de la teva llar canviï de la nit al dia. Imatge per molt de temps en un racó en el qual sempre tenies que manterir-lo perquè és la teva entrada al teu lloc de descans.

 

 

Maximo, la nostra gespa de 45mm premium per la seva alta densitat i textura natural per aconseguir una comoditat superior. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major naturalitat i realisme.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.