Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL DELUXE 40 CASSA DE LA SELVA

GESPA ARTIFICIAL MODEL DELUXE 40 CASSA DE LA SELVA

 

Es una zona de la casa que es volia millorar, i els nostres clients han decidit posar la gespa artificial model Deluxe 40. He fet la instal·lació al terra de formigó. Aquesta vegada no ha sigut necessari preparar el terreny degut a què és de paviment. Hem encolat directament amb la cola monocomponent de Multiverd . Com sempre l´equip de professionals ha fet la instal·lació amb una perfecta coordinació amb els clients perquè quan vinguessin tot estigués fet.
Són canvis que amb una bona decisió fan que aquell canvis que no tenia vida , ara sigui una altra cosa a l´hora de mirar cap a un costat o un altre.

 

 

Deluxe, la nostra gespa de 40mm ideal per a jardins premium gràcies a la seva alta densitat i alçada de fibra. Compta amb les tecnologies Maxrecover i bodyshape en forma C que fa que el producte tingui una recuperació superior. La tecnologia afegida en les seves fibres longlife atorga a aquest model una durabilitat superior garantida. A més les seves fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, li confereixen major naturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.