Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL MÀXIMO 45  A L´ESCALA

GESPA ARTIFICIAL MODEL MÀXIMO 45  A L´ESCALA

Gran canvi el que ha tingut el nostre client de l´Escala. Volia el jardí com el primer dia però sense manteniments, i ens ha trucat per fer el seu somni realitat. L´olivera, les plantes naturals i les delimitacions les hem fet amb fusta de pi tractat com ell volia. Li hem passat les connexions de llum fins als arbres i hem deixat una zona per cobrir amb rocalla que ell mateix disposava. D´aquest model, Màximo 45, l´ espectacularitat de Realturf, i per conseqüència de Multiverd. La suavitat d´aquesta gespa artificial amb la seva reialesa, és un dels millors reclams per veure de quina qualitat esta feta els materials de la nostra empresa. Sempre que parlem s´ens emplena la boca de paraules meravelloses per descriure la sensació ve veure-la instal·lada a casa de cada un dels nostres clients
Heu de venir al show room per veure amb els vostres propis ulls del que estem parlant.

Màximo, la nostra gespa de 45mm premium per la seva alta densitat i textura natural per aconseguir una comoditat superior. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major naturalitat i realisme.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.