Treballs

GESPA ARTIFICIAL DELUXE A SANT ANTONI DE CALONGE

GESPA ARTIFICIAL DELUXE A SANT ANTONI DE CALONGE

Dit i fet , el client ens va trucar per instal·lar gespa artificial a la seva propietat. Sempre passaven amb el cotxe per davant del nostre local a Vall-llobrega, i el dia que ho van necessitar ens varen trucar. Va ser qüestió de pocs dies, ho tenien ben decidit. El nostre equip comercial es va desplaçar a la seva localitat, els va fer el plànol , ensenyar els diferents tipus de gespa i a la setmana següent ja estava fet el seu jardí. Deluxe va ser el model escollit per fer la instal-lació. Aquest model de gespa artificial es molt demandat, per la seva frondositat i pel seu color. És una de les gespes artificials més aconseguides que tenim. Com ja veureu a les fotos , el canvi ha sigut espectacular. No ho dubteu si teniu el pensament de fer la gespa artificial heu de venir al nostre Show Room per poder trepitjar i tocar les diferents que tenim exposades.

 

 

Deluxe, la nostra gespa d’alçada de 40 mm ideal per a jardins de primera qualitat gràcies a la seva alta densitat i alçada de fibra. Compta amb tecnologies MaxRecover i BodyShape amb forma de C que fan que el producte tingui una recuperació superior. La tecnologia afegida a les seves fibres LongLife confereix a aquest model una durabilitat superior garantida. A més, les seves fibres texturitzades amb efecte arrel bicolor i verd / beix li confereixen una major naturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.