Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL TERRANOVA  A PALAMÓS

GESPA ARTIFICIAL MODEL TERRANOVA  A PALAMÓS

 

La millor elecció per tenir mascotes i fer esport. Terranova es un model de gespa artificial ideal per el seu tractament amb bactericida que fa que et protegeixis a tu i als teus. Tens un verd intens que fara que el teu espai guanyi amb imatge. Els nostres clients no van tenir dubtes, es el que van escollir a primera vista  per la seva Terrassa. Ha sigut espectacular el canvi que han tingut. Heu de venir a l nostres show room a veura la gespa artificial Terranova i a trepitjarla per que sentiu el que us estem dient.

 

La nostra gespa de 35 mm d’altura perfecte per a mascotes. La tecnologia MaxDrain assegura un correcte drenatge de l’orina, MaxRecover i bodyshape en forma C i D fan que el producte tingui una recuperació superior, i Look & Feel barreja tipus de fibres, colors i alçades per aconseguir la total naturalitat del producte. La tecnologia agregada a les seves fibres longlife li dóna a aquest model una durabilitat superior garantida.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.