Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL  TREVI 40 A   GIRONA

GESPA ARTIFICIAL MODEL  TREVI 40 A   GIRONA

Una Terrassa com la que ens vàrem trobar, és un lloc ideal per un canvi. Hem instal·lat gespa artificial model Trevi 40 i hem fet realitat la il·lusió de la nostra clienta que era la de tenir un espai diferent dins de la seva casa. És petit, ja ho sabem, però el canvi ha sigut gran. La Gran avantatge de la gespa artificial és que incorpora el verd permanent al recinte que l’envolta i com normalment és un color blanc el que predomina als exteriors, això fa que ressalti més encara.
No ho dubtis si tens un espai que veus que no el treus profit a casa teva, que mai sembla que estigui arreglat, pensa que la gespa artificial pot ser la solució.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.