Treballs

GESPA ARTIFICIAL MODEL VITA A VALL-LLOBREGA

GESPA ARTIFICIAL MODEL VITA A VALL-LLOBREGA

Una gran elecció la del nostre client. En aquest jardíobra nova a Vall.llobrega hem fet l´instal·lació de la nostra gespa artificial model Vita per tota una àrea de 275 metres quadrats. És una satisfacció personal el que un veí de la nostra vora ens hagi escollit pel seu exterior. Som un al costat de l´altre però això no vol dir que hàgim de ser nosaltres el que ho facin finalment. Però ha sigut la nostra professionalitat i les nostres referències els que han decantat la seva elecció. Estem agraïts de què ens hagis deixat l´oportunitat de realitzar-te aquest meravellós treball que al final has pogut veure que l´elecció que vas prendre ha sigut la millor de totes.

 


Certificats nacionals, qualitat del producte, assessorament, i moltes més coses que fan que els nostres clients decideixin l’opció de Multiverd. Fa molts anys que treballàvem per altres i ara ens ha arribat l´hora de ser lliures I fer el que més ens agrada i és cuidar als clients.Vita, la nostra gespa de 30 mm d’altura amb la millor relació qualitat / preu. Ideal per a zones verdes públiques amb poc trànsit, com rotondes. Compta amb tecnologia Body Shape amb forma de C que fa que el producte tingui una òptima recuperació. A més, el model compta amb fil recte bicolor i fibres texturitzades amb efecte arrel, verd / beix, el que li confereix una major naturalitatrealisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.