Treballs

GESPA ARTIFICIAL PROVENZA 38 MM AL HOTEL PANORAMA DE L´ESTARTIT

GESPA ARTIFICIAL PROVENZA 38 MM AL HOTEL PANORAMA DE L´ESTARTIT

Hem executat una obra de remodelació a l’Hotel Panorama de l´Estartit. Aquesta ha sigut la primera fase. Ens van demanar posar la nostra gespa artificial model Provenza a totes les instal·lacions del seu recinte hoteler. Com que veiem que no hi hauria temps per fer tot el que s’ens demanava, vam començar per fases. L´exterior que és el qual en e temps de pandèmia s’emplenava, doncs el vam millorar amb la gespa artificial. Ara tothom que vulgui anar a prendre un refresc o menjar una mica, podrà estar tranquil·lament a l’espai d’aire lliure i degustar les delícies del hotel sense haver de tenir restriccions de l’interior.
L´altra part va ser a dins del recinte, i és que primer vam tenir que acondicionar tot el terreny. La primera cosa que vam haver de fer és treure totes les palmeres que ens feien nosa , i traslladar-les a un altre lloc perquè signessin fent la seva utilitat en ombra i decoració.
Seguidament vam instal·lar la gespa artificial a l’entrada de la piscina, fent que l´accés a tot el recinte interior fos molt més fàcil per qualsevol tipus de moviment dels clients. A més vam posar testos amb plantes naturals per fer més atractiu la zona en concret.
PORVENZA 38 mm ha sigut el model de gespa artificial triat pels nostres clients, i la veritat és que ha sigut una gran elecció ja que són els colors que envolten tota la zona de l´Estartit.
Aquesta ha sigut la primera fase de 2 que han de finalitzar a final de l´estiu. Quan comencem la segona  us tornarem a informar.

Provença, la nostra gespa de 38mm d’alçada més suau i tou. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més barreja fibres texturitzades amb efecte arrel, bicolor amb ris verd i beix, que li aporta una major naturalitat a la superfície on està instal·lat.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.