Treballs

JARDÍ VERTICAL A PLATJA D´ARO

JARDÍ VERTICAL A PLATJA D´ARO

Està de moda, no paren de pujar les vendes de jardins verticals. El color ver s’està incorporant a tots els interiors. Ve de fora per anar cap a dins. La veritat és que a nosaltres ens agrada el verd a tots els llocs, però és que això s’ens escapa de les mans. No hi ha més que entri en el subconscient d’una persona que els colors relaxants i aquest és un d´ells. A Multiverd disposem de múltiples varietats de jardins verticals i estem al dia de les novetats existents.

 


No ho dubteu apropeu-vos a les nostres instal·lacions per veure in situ el nostre Show Room de jardí vertical.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una Jardí Vertical com aquest, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.