Treballs

TANCA SEGURETAT DE PISCINES A TORRE VALENTINA

TANCA SEGURETAT DE PISCINES A TORRE VALENTINA

MultiVerd i Girotanques  amb la tecnologia de Babysecur , fan possible que tinguis la protecció de tancaments de seguretat de piscina que estaves buscant per protegir als més petits de la casa i a les teves mascotes dels possibles perills de la teva piscina en els moments que no puguis estar atent del que passa al teu exterior.

No ho dubtis, som la teva solució a Girona.

 

Aquesta vegada ha sigut a Torre Valentina , però et protegim per tota la província de Girona.

Vine al nostre Show Room , mira i toca tots els components de la tanca de seguretat per piscines més segures per la teva llar.

 

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona de Realturf – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #gironaenamora #costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor  #jardinsverticals  #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #realturfcespedartificial  #exteriors  #parcsinfantils  #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #espais #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.