Treballs

GESPA ARTIFICIAL PROVENZA 38 MM A SIURANA

GESPA ARTIFICIAL PROVENZA 38 MM A SIURANA

En un racó meravellós de l’alt Empordà, ens varen trbar una gent de Siurana que cada dia passaven per davant de la nau de Multiverd a Vall-llobrega. Un dia ens varen trucar per fer un petit pressupost a casa seva, i en res ens hi vam passar per la seva vivenda per mesurar els metres que necessitaven. Ja tenien clar quin model de gespa artificial volien, però amb les mostres que sempre portem els h va quedar més clar.
Model Provenza 38 mmes el que van escollir pels seus tons marrons que el diferencien de les altres modalitats de gespes artificials de Multiverd.

 

 

Provenza, la nostra gespa de 38mm d’alçada més suau i tou. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més barreja fibres texturitzades amb efecte arrel, bicolor amb ris verd i beix, que li aporta una major naturalitat a la superfície on està instal·lat.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.