Treballs

GESPA ARTIFICIAL MÀXIMO A BEGUR

GESPA ARTIFICIAL MÀXIMO A BEGUR

Un petit racó de la part de Ses Falgarines a Begur. És u tres i no res , però que canvia tot l´espai de la piscina. La suavitat d´aquest model és insuperable en altres opcions. La millor expressió de qualitat en la gespa artificial la trobem en aquest model de Realturf. Verd a la bora de la piscina ja sigui gran o petit , però espectacular.

 

Màximo, la nostra gespa de 45mm premium per la seva alta densitat i textura natural per aconseguir una comoditat superior. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major naturalitat i realisme.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.