Treballs

GESPA ARTIFICIAL ROMEO A MADRID

GESPA ARTIFICIAL ROMEO A MADRID

Hem anat a Madrid a instal-lar a casa de Nika, ( @nikavission ), Jordi  ( @jordirosello_ )  i la petita princesa  , la  la Gespa Artificial model Romeo de Realturf.
Hem fet el que sabem fer, i és millorar qualsevol espai.
Ús agraïm la vostra amabilitat a tots tres i volem dir-vos que ha sigut un plaer haver fet millor el vostre exterior, perquè pugueu gaudir durant molt de temps d’aquesta gespa tan bonica que heu escollit.
També en especial a
per el tracte rebut .
Un petó molt fort, de l’equip de MultiVerd.

Romeo, la nostra GESPA ARTIFICIAL de 30 mm d’alçada de màxima qualitat, especialment dissenyada per a un jardí de primera qualitat i preparada per a un trànsit elevat. Compta amb tecnologies Max Recover i Body Shape en forma de C i D que fan que el producte tingui una recuperació superior i Look & Feel barreja tipus de fibres, colors i alçades per aconseguir la total naturalitat del producte. A més, la tecnologia LongLife proporciona a aquest model una durabilitat superior garantida.