Treballs

GESPA ARTIFICIAL TREVI 40 A BEGUR

GESPA ARTIFICIAL TREVI 40 A BEGUR

La veritat és que el nostre client era molt exigent i ens va demanar solucions ràpides per la seva zona de l’exterior. Era simplement canviar la que ja tenia per la nostra. Volia més qualitat i més garantia, la nostra gespa amb 10 anys de garantia comparada amb la que va comprar al principi, que no incorporava el tractament de raigs uva contra els rajos de sol ,i tenia zones grogues per tot el jardí, va ser la solució a tots els problemes.

Trevi, la nostra gespa de 40mm d’alçada amb millor relació qualitat / preu i ideal per a zones verdes públiques i jardins de trànsit baix / mitjà. Compta amb la tecnologia bodyshape en forma C que fa que el producte tingui una recuperació òptima i SoftMax li dóna una suavitat exclusiva. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major tnaturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.