Treballs

5 JARDINS AMB GESPA ARTIFICIAL A COMUNITAT LLAFRANC

5 JARDINS AMB GESPA ARTIFICIAL  A COMUNITAT LLAFRANC

JARDÍ X 5
Hem fet una comunitat a Llafranc. Tots coincideixen a l’elecció de la Gespa Artificial Provenza de MultiVerd.No sabem si som líders a Girona, no sabem si tenim la gespa més venuda a Girona, solament sabem que som diferents de tots els altres.

SOM TU

Provenza, la nostra gespa de 38mm d’alçada més suau i tou. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més barreja fibres texturitzades amb efecte arrel, bicolor amb ris verd i beix, que li aporta una major naturalitat a la superfície on està instal·lat.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.

 

 

Som lliures, som imaginació , som diferents, som atrevits, som nosaltres mateixos, SOM TU

Ningú ens diu com hem de cuidar-te, ara som tu, ara som tot, ara pots demanar un altre punt de vista.

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona de Realturf – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #gironaenamora #costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor  #jardinsverticals  #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #realturfcespedartificial  #exteriors  #parcsinfantils  #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #espais #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅