Treballs

GESPA ARTIFICIAL AL CAMPING PLAYA BRAVA DE PALS

GESPA ARTIFICIAL AL CAMPING PLAYA BRAVA DE PALS

Ja hem acabat aquest gran projecte a Pals. Càmping Playa Brava ha millorat les seves instal·lacions per els seus clients. Han fet una zona de Mòbil Homes, on la gent pot gaudir del càmping amb les millors comoditats que és troben al mercat de les residències. Nosaltres hem estat els encarregats de fer la part del jardí de cada una de les 21 mòbil homes que hi han instal·lat.
Varem trobar-nos un terreny el qual vam preparar amb sauló per compactar la terra i deixar-la ben alineada per col·locar la gespa artificial. Seguidament amb tota la coordinació dels industrials que estaven incorporant tots els equips per aquella zona, vam començar a treballar per la instal·lació de 1.450 metres quadrats la gespa artificial.
Càmping Playa Brava va escollir el model Provenza per les seves instal·lacions, ja que els colors verds seus i marrons s´adaptaven al paisatge de pins que caracteritza a la costa brava. Va ser una gran elecció, ha quedat immillorable, els clients gaudeixen d´aquest recinte amb les millors comoditats d´última generació
Els costos de manteniment en aigua s´han reduït, el manteniment també i el color verd és gaudira tot l´any faci el temps que faci.
Hem quadrat els temps, hem coordinat els industrials, hem pogut solucionar els imprevistos, hem donat la cara.
Volem agrair a tot el personal del Càmping Playa Brava per tota l’ajuda I facilitats que ens ha brindat per realitzar aquest projecte.

Ens tornarem a veure, i si vole gaudir d´una estancia a prop de la Platja en un indret inmillorable, ja ho sabeu  CAMPING PLAYA BRAVA de Pals.

 

 

Provenza, la nostra gespa de 38mm d’alçada més suau i tou. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més barreja fibres texturitzades amb efecte arrel, bicolor amb ris verd i beix, que li aporta una major naturalitat a la superfície on està instal·lat.

 

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.

 

 

Provenza, la nostra gespa de 38mm d’alçada més suau i tou. Compta amb la tecnologia SoftMax dotant a la fibra d’una suavitat increïble i creant l’espai verd més còmode de la teva llar. A més barreja fibres texturitzades amb efecte arrel, bicolor amb ris verd i beix, que li aporta una major naturalitat a la superfície on està instal·lat.

 

MultiVerd –  Distribuïdor Oficial a Girona de Realturf – Fabricant NACIONAL de Gespa Artificial

www.multiverd.com
miquelgarcia@multiverd.com
Telf: +34 653 19 48 01

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱

#gespartificial #céspedartificial  #gironaenamora #costabrava #disseny  #fustanatural #fustasintetica  #distribuidor  #jardinsverticals  #jardin  #tancaments  #perimetral  #piscines  #tarima  #realturfcespedartificial  #exteriors  #parcsinfantils  #padel  #futbol  #baixemporda  #jacuzzi  #jardínvertical  #pergola  #espais #hotel  #ajuntament #camping
💪💪👈👉👌🤝🔄✅✅✅✅✅✅✅✅

 

 

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.