Treballs

GESPA ARTIFICIAL I ROCA VOLCANICA A TORRENT

GESPA ARTIFICIAL I ROCA VOLCANICA A TORRENT

T’agrada? Ells ja ho tenen fet, ells ja disposen de la Gespa Artificial que necessitaven pet millorar el seu exterior. Adéu als manteniments, males herbes, consums d’aigues. Hola verd, hola temps per nosaltres, hola estiu de relax.

El model TREVI 40 de Gespa Artificial , més la roca volcànica, han estat els elements que hem incorporat en aquest últim dissenys dels nostres amics.

 

Trevi, la nostra gespa de 40mm d’alçada amb millor relació qualitat / preu i ideal per a zones verdes públiques i jardins de trànsit baix / mitjà. Compta amb la tecnologia bodyshape en forma C que fa que el producte tingui una recuperació òptima i SoftMax li dóna una suavitat exclusiva. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major tnaturalitat i realisme.

 

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.