Treballs

GESPA ARTIFICIAL MÉS PEDRA DE RIU A PÚBOL

GESPA ARTIFICIAL MÉS PEDRA DE RIU A PÚBOL

 

Gespa Artificial + Pedra de Riu
Necessitats completes per MultiVerd.
Entorn i Natura acompanyen l’exterior dels nostres amics, per això els hem seguit respectant amb un disseny senzill i pràctic.

Ara després d’una jornada de treball en el seu restaurant És! Carxofa a l’encantadora població de Púbol, podran gaudir de la nova zona de relax a casa seva , observant les meravelloses vistes des del seu nou jardí.

 

Per cert, heu de testar els seus plats i descobrir la filosofia de la seva cuina. Pot-ser encara no haureu sentit les diferents sensacions al vostre paladar d’una manera de cuinar amb productes tan senzills , però a la vegada, escollits per la seva alta qualitat, i que fan que interactuïn uns amb els altres, donant la màxima excel·lència a la simplicitat d’un plat de casa. I, és això el que ens recorden els nostres amics,  que estem a CASA.

Aquí teniu l’enllaç per accedir a tota la informació del restaurant, ja ens direu com ha anat l’experiència.

 

Trevi, la nostra gespa de 40mm d’alçada amb millor relació qualitat / preu i ideal per a zones verdes públiques i jardins de trànsit baix / mitjà. Compta amb la tecnologia bodyshape en forma C que fa que el producte tingui una recuperació òptima i SoftMax li dóna una suavitat exclusiva. A més el model compta amb fibres texturitzades bicolor efecte arrel, verd / beix, que li confereix major tnaturalitat i realisme.

Si vius a Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina, Calella, Estartit, Platja D´Aro, Llagostera, Castell D´Aro, Begur, o qualsevol altra població de Girona i vols instal-lar una gespa artificial com aquesta, és molt fàcil, posa’t en contacte amb nosaltres en info@multiverd.com o truca´ns al telèfon 653 19 48 01.